HR Business Partner af navn eller af gavn?

GRATIS WEBINAR, ressourcer & redskaber

Forretningsdrevet HR Partnerskab – en samarbejdsform mellem HR og forretningen

 

Rollen som HR Business Partner er som bekendt en stillingsbetegnelse for en konkret type HR-job. Men at være forretningens partner er også betegnelsen for en samarbejdsform mellem HR og lederne i virksomhedens forretningsområder.

Selvom jeg har været øverste HR-ansvarlig med titler som HR Direktør og Personaleudviklingschef, har jeg også set mig selv i rollen som HR Business Partner.

Som forretningens partner – som HR Forretningspartner til, med og i ledelsen.

Den måde at arbejde sammen med forretningen, kalder jeg Forretningsdrevet HR Partnerskab.

Forretningsdrevet HR Partnerskab er derfor ikke kun relevant for HR Business Partnere

WEBINAR: Forretningsdrevet HR Partnerskab på 7 niveauer

Hør hvorfor Forretningsdrevet HR Partnerskab er relevant for dig netop i din HR-rolle og for HR-funktionen som helhed.

Hør om 7 forskellige niveauer af Forretningsdrevet HR Partnerskab i forskellige HR-roller.

Hør også hvorfor jeg ikke anbefaler at fokusere på rollen som Strategisk HR Partner.

Hør hvorfor Forretningsdrevet HR også er relevant for Morten & Mette i det HR-administrative team.

Hør om 7 niveauer af Forretningsdrevet HR Partnerskab til at kalibrere hjørneflagene for din HR-rolle på 50 minutters webinar spækket med Forretningsdrevet HR pointer.

Ressourcer & redskaber til at opbygge et stærkt Forretningsdrevet HR Partnerskab

1. Du kan læse eller lytte til Formlen for Forretningsdrevet HR

 

Især del 2 i Formlen for Forretningsdrevet HR giver dig masser af råd og redskaber til rollen som forretningens partner i medgang og modgang. Bogens del 1 beskriver fundamentet for et Forretningsdrevet HR Partnerskab for alle i HR-afdelingen.

 

2. Du kan få et quickfix til bedre forretningsforståelse

 

Hvis du har brug for en større forretningsforståelse (som er en vigtig del af et Forretningsdrevet HR Partnerskab), så hjælper Crash Course dig med at knække HR Pro koden til at opnå og anvende forretningsforståelse og få (større) gennemslagskraft i dit samarbejde og dialog med lederne, også selvom forretning (måske) ikke interesserer dig, og du (måske) har valgt at arbejde med i HR, fordi du kan li’ at arbejde med mennesker.

 

3. Med mig som din personlige sparringspartner, kan du arbejde i dybden med dit samspil med de ledere, du supporterer

 

HR Pro MASTER forløbet er for dig, der vil skabe maksimal værdi for virksomhedens organisation & forretning gennem Forretningsdrevet HR.

  • Du får en unik forståelse for forretningen med en tæt & strategisk kobling til HR.
  • Du bliver 100-meter-mester i at stille skarpe spørgsmål & skabe forretningsmæssige resultater.
  • Du får greb til at opbygge & vedligeholde et strategisk & stærkt samspil med de ledere, du supporterer.

På HR Pro MASTER bliver du udfordret, skubbet og støttet med inspiration, udvikling, læring og ubegrænset individuel sparring over 6 måneder.

Sparring og undervisningsaktiviteter foregår online med STOR fleksibilitet for din læring; foruden at du ikke behøver at bøvle med transport og hele dage væk fra din arbejdsplads.

NB!

I webinaret nævner jeg HR Pro MASTER Klub som et forløb med flere deltagere. Nu foregår HR Pro MASTER forløbet som et individuelt udviklingsforløb med mig som personlig sparringspartner.

Se hvad HR Business Partner siger om HR Pro MASTER

Jannik Damsgaard Pedersen

Jannik Damsgaard Pedersen

HR Business Partner, Carl Ras

Jeg kan tydeligt mærke, at forløbet har sat skub i min udvikling som HR Business Partner. Jeg føler, at jeg står meget stærkere som sparringspartner for lederne, og den Forretningsdrevet HR tilgang har styrket mit mindset og har lært mig, hvor essentielt det er, at HR altid tager afsæt i forretningens reelle behov.

Gitte er en stærk formidler, både som sparringspartner, men også via hendes bøger og online kurser. Det gør, at den Forretningsdrevet HR tilgang bliver praksisnær og anvendelsesorienteret, så det hurtigt kan omsættes til konkrete handlinger i ens egen kontekst.

Gitte er tillidsvækkende og meget dygtig til at sætte sig ind i konkrete udfordringer. Hun er skarp til at finde frem til kerneproblemet og komme med hendes take på, hvordan man kan gribe udfordringen an.

Det gør hendes sparring både effektiv og værdifuld og jeg har følt mig inspireret og afklaret efter hver eneste sparring med Gitte.

Jeg vil klart anbefale Gitte Mandrups udviklingsforløb til alle HR professionelle!