Om Gitte Mandrup

Forretningsdrevet HR Ekspert

Min historie

Siden 2007 har jeg arbejdet med udvikling af 1000-vis af HR professionelle i landets HR afdelinger. Jeg har drevet Forretningsdrevet HR udviklingsprocesser, og jeg har gjort mig umage med at være coach for HR Business Partnere og danske HR Chefers foretrukne sparringspartner med fokus på strategisk og Forretningsdrevet HR.

Altid med samme mål; nemlig at hjælpe HR til fokusere benhårdt på, hvordan HR bidrager til virksomhedens forretningsmæssige succes og fremdrift i et tæt og gensidigt samarbejde med virksomhedens ledere. 

Min drivkraft for at arbejde med Forretningsdrevet HR udspringer fra min tid som linjeleder i Novo Nordisk insulinproduktion, hvor jeg gennem 17 år modtog HR-support med vekslende succes – inden jeg efterfølgende selv prøvede kræfter med rollen som HR-ansvarlig i markante virksomheder som Det Kongelige Teater og TV2.

Det har givet masser praktiske erfaringer på godt og ondt og en solid værktøjskasse med gennemtestede redskaber, som alt sammen hjælper HR med at blive den resultatskabende samarbejdspartner, som virksomheden har brug for. Og som virksomhedens ledelse hverken kan eller vil undvære.

Jeg har samlet alt det bedste, som jeg med glæde giver videre til dig i mine bøger, Formlen for Forretningsdrevet og Perfekt Partnerskab. Det gælder også mine sejeste og mest effektfulde øvelser, som jeg har lavet med HR teams gennem ti år som selvstændig Forretningsdrevet HR Rådgiver, Sparringspartner og facilitator.

Jeg er sikker på at disse øvelser, erfaringer og redskaber også vil hjælpe dig til at nå de ambitioner, du har i din HR-rolle.

Rigtig god læse- & lyttelyst!

Forretningsdrevet HR Chef Sparringspartner

Jeg hjælper ambitiøse HR Chefer til at stå strategisk stærkt overfor organisation, ledelse og bestyrelse.

Se hvorfor HR Chefer har brug for en coach og strategisk HR sparringspartner.

Skal jeg også være din sparringspartner?

Års erhvervserfaring

år som Forretningsdrevet HR Rådgiver & Sparringspartner

Bogudgivelser