The Leadership Capital Index - Bog

Dave Ulrich

The Leadership Capital Index

Realisér markedsværdien af virksomhedens ledelse med et indeks for ledelseskapital<

Dansk oversættelse af The Leadership Capital Index – Realizing the Market Value of Leadership, skrevet af Dave Ulrich, Berrett-Koehler Publishers Inc, 2015.

Dave Ulrich har skrevet en banebrydende bog, som giver en systematisk metode til at værdiansætte virksomhedens ledelse.

En af de vigtigste bøger Dave Ulrich har skrevet til HR

Det globale HR community kender til Dave Ulrichs ideer og arbejde med vedholdende udfordring af og opmuntring til virksomhedens HR funktion om at bidrage proaktivt til virksomhedens forretningsmæssige fremdrift.

The Leadership Capital Index tager ikke afsæt i HR, men giver såvel eksterne som interne interessenter en ramme for at vurdere hvor effektiv virksomhedens ledelse er – en ramme som er egnet til at værdiansætte virksomhedens ledelse.

The Leadership Capital Index er Dave Ulrichs hidtil vigtigste og mest værdiskabende arbejde for alle med interesse for ledelse og lederskab i en virksomhed.

Hvordan ved man, hvad en virksomhed virkelig er værd?

De sidste årti har professor Dave Ulrich hjulpet investorer med at besvare dette spørgsmål. I sit arbejde har Dave Ulrich trukket på idéer fra litteratur om den finansielle verden, fra kompleks litteratur om immaterielle aktiver og fra litteratur om ledelse.

The Leadership Capital Index flytter investorens opmærksomhed fra finansielle tal til immaterielle aktiver (som strategi, brand, drift og kundeservice) og til ledelse.

The Leadership Capital Index anvender teori og forskning til at behandle spørgsmålet om, hvordan man tilføjer ledelse i sin tilgang ved værdiansættelse af en virksomhed.

The Leadership Capital Index er relevant for:

  • Investorer, der ønsker at inkludere ledelse og lederskab i beslutningsgrundlag for investering i en virksomhed.
  • Bestyrelse, direktion og områdeledelse, der er ansvarlige for kvaliteten og effekten af lederskab i organisationen.
  • HR og lederudviklingsspecialister, der arbejder med at udvikle virksomhedens lederskab og en sammenhængende HR portefølje, som skaber værdi for virksomheden.

The Leadership Capital Index er opdelt i 4 dele:

Del 1 beskriver, hvorfor og hvordan ledelse kan bidrage til at realisere den fulde markedsværdi.

Del 2 byder på fem elementer hos individuelle ledere, som investorer kan vurdere som en del af The Leadership Capital Index – et indeks for ledelseskapital.

Del 3 kommer godt rundt om fem elementer af HR processer eller processer for organisation og human kapital, som investorer kan vurdere for at bedømme ledelse.

Tilsammen giver kapitlerne i Del 1, 2, og 3 en ramme og en logik for indekset for ledelseskapital.

Del 4 har fokus på praksis og anvendelse med handlingsplaner, lige til at implementere når indeks for ledelseskapital skal føres ud i livet.

Sidst i bogen tager Dave Ulrich fat i spørgsmål og svar vedrørende indekset for ledelseskapital samt giver et samlet overblik over værktøjer til anvendelsen af bogens materiale.

Flere populære HR Bøger

Formlen for Forretningsdrevet HR

Formlen for Forretningsdrevet HR

Sådan bliver HR den resultatskabende partner, som forretningen har brug for.
Kompasset, som hele HR-holdet kan navigere efter, for at opnå en stærk position som værdifuld bidragsyder til virksomheden

Perfekt Partnerskab  - som lydbog

Perfekt Partnerskab

Få den populære no-nonsense bog Perfekt Partnerskab som lydbog med adgang til supplerende online materiale, artikler og arbejdsark til at downloade.

HR Udefra og Ind - bog

UDSOLGT!

Hvis du læser HR Udefra og Ind og tager bogens budskaber ind, er der ikke længere undskyldninger for ikke at vise handling, blive integreret i forretningen og bidrage til fremdrift og resultater, på lige fod med øvrige bidragsydere i virksomheden.

HR Transformation - bog

UDSOLGT!

Få gennem trin for trin i udviklingsprocessen med redesign af HR funktionen til at arbejde med strategisk HR og præstere optimalt, baseret på virksomhedens behov og den nødvendige HR strategi.

Bliv Forretningsdrevet HR Pro – uden det koster en krone

Email Subscription Form
HR Pro Klub - Gitte Mandrup - Forretningsdrevet HR