Bliv Forretningsdrevet HR Pro – uden det koster en krone

Email Subscription Form

Tora Krogh Thisen, Projektkonsulent, Affald Varme Aarhus

TAK for dine spændende spørgsmål, der giver mig brugbare redskaber til at stå lidt stærkere overfor forretningen. Jeg er især optaget af redskaber, i form af gode spørgsmål til forretningen, som jeg kan have med mig ”i tasken”. Du har fx dine ”bøvler” spørgsmål.

Jeg sidder ene mand i en HR-funktion savner rigtig meget inspiration til at arbejde mere effektivt med HR for forretningen. Nogle knapper, jeg kan skrue på i hverdagen, og som ikke i første omgang bliver en revolution af min HR-funktion.

Michael Lindgaard Hedemann, HR-konsulent, Middelfart Sparekasse

Jeg har efterhånden fulgt dit nyhedsbrev i mange år, og i modsætning til mange andre nyhedsbreve er noget brugbart i det. Du er konkret og “lavpraktisk”, og jeg kan anvende de ting du kommer med. Dét er fedt!

Jeg er blevet langt mere fokuseret på forretningen, og på at vi i HR understøtter det væsentlige. At vi ikke sætter HR-initiativer i søen, fordi det passer ind i et årshjul, eller fordi det er smart – det skal skabe værdi for forretningen. Det har lært mig, at den vigtigste HR-kompetence er at kende forretningen. Det har derfor også inspireret mig til at dykke mere ned i forretningen.

Katrine Bredahl, Sr. HR Consultant, LEGO Group

Først og fremmest tak for dine nyhedsmails, din passion for Forretningsdrevet HR og for at dele ud af viden og erfaringer, det har hjulpet mig til en bedre forståelse af min egen HR-rolle, og hvordan jeg bedst kan spille mine HR-kolleger gode og understøtte forretningen.

Jeg tog for nyligt et af dine online kurser, som hjalp mig til en endnu bedre forståelse af HR partner rollen og dermed min egen rolle i forhold til at understøtte vores HRBP og forretningen.

Kom med i klubben for Forretningsdrevet HR Pro'er

Bliv medlem kvit & frit – det koster nemlig kun din email at være med.

Du får idéer og konkrete redskaber til at stå stærkere og arbejde mere forretningsunderstøttende i din HR-rolle. Du bliver mindet om, hvordan du sikrer en stærk kobling mellem HR og forretning i et solidt makkerskab eller partnerskab med forretningen.

Kom godt i gang

Bliv introduceret til hvordan Forretningsdrevet HR har betydning for, hvor stærkt du står i din HR-rolle.

Lyt & Lær

Lyt til et kapitel fra min seneste bog og få Forretningsdrevet HR serveret på kort formel.

Læs & Lær

Download 10 siders artikel fra Børsens Ledelseshåndbøger, Human Ressource Management: HR som resultatskabende partner

Læs & Lær

Download kapitel om fra en af Dave Ulrich’s vigtigste HR-bøger, The Leadership Capital Index

Bliv Forretningsdrevet HR Pro – uden det koster en krone

Email Subscription Form